ВАСПИТНИ РАД

Breadcrumbs

Јована Танасијевић је из Раче у Чачак дошла пре четири године да би уписала Медицинску школу, чији је данас ђак генерације.

Све четири године живела је у Дому ученика, где је временом стекла много пријатеља, међу којима је било и друштва из одељења, али и из других школа.

Током четири године Јована је учествовала на разним такмичењима. Припреме за пријемни испит су трајале од септембра, пријемни се завршио, а Јована је уписала Војно-медицинску академију. Студираће у Београду, где планира и да остане након студија. Ово лето ће искористити да што више времена проведе са породицом и пријатељима.На путу ка успеху, сматра да је најважније имати подршку. Научила је да је сама себи једина конкуренција и да су најтежа такмичења са самим собом, да треба надмашити сопствене резултате, јер само тако можемо напредовати. Истиче да је Дом био друга кућа ученицима, а људи у њему наша друга породица. Чачак је постао мој град, много успомена и многи људи ме везују за њега и увек ћу радо долазити. Стекли смо пријатељства, сада свако одлази својим путем, али трудићемо се да то што имамо очувамо, јер су то пријатељства за цео живот.