Клавирски концерт - Стефана Ђоковића

ВАСПИТНИ РАД

Breadcrumbs

Стефан Ђоковић, виртуозни пијаниста чији су тонови дотакли срца широм света, стиже у Београд након турнеје обиласка 12 градова по Србији и грандиозног наступа у Београдској Арени, где је заједно са светском сензацијом Ил Диво запалио публику. Овога пута, у МТС Дворани, Стефан је изнова очарао све присутне својим нестварним репертоаром, доносећи непоновљиве мелодије и емоције које су засигурно дирнуле сваку душу.

Публика је била привилегована да ужива у изванредним наступима две неодољиве гошће - талентоване Невене Божовић, вокалне звезде која је освојила срца бројних обожавалаца својим анђеоским гласом, и надахнутог израза глумице Јелене Гавриловић. Оне су својим изванредним талентима обогатиле вече, док их је Стефан Ђоковић пратио на клавиру, стварајући магичне тренутке који ће остати урезани у сећањима свих присутних.

Наши најбољи домци су похваљени за успех и узорно понашање у дому и од стране директорке Иване Вукајловић награђени картама за концерт пијанисте Стефана Ђоковића. У пратњи васпитача Александре Ковачевић уживали су у дивним композицијама и нама послали делић атмосфере.